Repertoire


Concertmuziek
De combinatie dwarsfluit - klassiek gitaar kent vele mogelijkheden.
In verschillende stijlperioden en genres is veel origineel werk voor deze samenstelling geschreven. Hieronder kunt u enkele concept programma's bekijken. Een programma wordt altijd in overleg met u gemaakt, en op de gelegenheid en gewenste lengte aangepast.


Concept programma 1 "From The Dreaming"(klik voor details)
Concept programma 2 "Buenos Aires Ritmico"(klik voor details)
Concept programma 3 "Dances From the Mad House"(klik voor details)Intermezzi
Naast concerten verzorgen Anneloes en Femke ook gelegenheidsmuziek in alle denkbare vormen. Een muzikaal intermezzo kan een welkome afwisseling zijn tussen sprekers, of een gepaste bijdrage leveren aan een dienst. In overleg stellen wij een programma op, waarbij we rekening houden met uw voorkeuren. Aan speciale verzoeken om het programma een persoonlijk muzikaal tintje te geven proberen wij altijd tegemoet te komen.


Sfeermuziek
Sfeermuziek is zeer geschikt voor het opluisteren van bijvoorbeeld
een tentoonstelling, diner of receptie. Het werkt sfeerverhogend en is
bedoeld als achtergrondmuziek. De combinatie fluit en gitaar is nooit overheersend en past daarom bij vrijwel iedere gelegenheid. Het stoort hierbij niet als mensen er doorheen praten. Bij het kopje "muziek" kunt u voorbeelden horen van Zuid-Amerikaanse en klassieke sfeermuziek.


Huiskamerconcerten
Femke en Anneloes willen hun muziek graag naar de mensen toe brengen. Doordat fluit en gitaar weinig ruimte nodig hebben om op te treden, schikt het duo zich naar vrijwel iedere gewenste locatie en biedt daarom ook huiskamerconcerten aan. Nodig het fluit-gitaar duo bij u thuis uit en wij zorgen voor een prettige, intieme sfeer tijdens uw feestje of verrassen u met een bijzonder optreden. Dit alles kan in de vorm van een concert, sfeermuziek of een combinatie daarvan.
Vragen? Neem gerust contact op!
www.fluitgitaarduo.nl concerten - sfeermuziek - lessen